• Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor de Klussendag. Graag nodigen we iedereen uit om te handen uit de mouwen te steken om de Meisterkamp er weer spik en span uit te laten zien en klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Vanaf 13:00u is iedereen welkom voor een bak koffie om vervolgens oa. de volgende klussen uit te voeren:

- Grote schoonmaak van de overkapping bij de kantine.

- Grote schoonmaak kantine, met name de keuken. Dit iom Ineke Wassink.

- Achter de kantine het straatwerk vegen en onkruidvrij maken.

- Fietsenstalling vegen en onkruidvrij maken.

- Het plaatwerk van het "krattenhok" schuren en schilderen.

- Snoeien langs het hoofdveld aan de kant van de dug-outs.

- Banken bij Jeu de Boulesbaan schoonmaken.

De klussenmiddag zullen we rond 18:00u afsluiten met een buffet verzorgd door Café Restaurant Nijhof.

Vanaf 19:30u zijn alle leden, vrijwilligers, donateurs en sponsoren welkom voor een hapje en een drankje. Hiermee willen we het seizoen een goede en positieve start te geven. Op deze avond zullen de eerste 3 consumpties gratis zijn. De avond zullen we rond 01:00u afsluiten.

Tot zaterdag!