• Op 7 oktober begon de competitie voor niveau 4, na een aantal trainingen, met twee wedstrijdjes in Lichtenvoorde. Met vijf speelsters vertrokken we richting Lichtenvoorde waar we ons eerste wedstrijdje tegen Zieuwent speelden. TOHP (Zieuwent) bleek een sterk team. We waren zelf onder de indruk, vonden het spannend en werden aangemoedigd door een tribune vol publiek. De eerste set lukt het ons niet om in het spelletje te komen en verloren we ruim, 07-25. Daarna kwamen we gelukkig op gang en speelde we de wedstrijd toch nog gelijk door met 25-21 te winnen. Dat gaf moed voor de volgende wedstrijd!

De mascottes verhuisden van veld en we begonnen aan de volgende wedstrijd tegen Brevolk. We speelden goed en er werd erg goed opgeslagen (veel aces gemaakt) waardoor ruim werd gewonnen. 25-17 en de laatste set zelfs 25-09! De meiden en het publiek (én de trainsters) waren dolenthousiast! Een mooi begin van het seizoen waardoor we op een 3e (van de 6) plek staan. Weer lekker trainen en op naar de volgende wedstrijdjes op 4 november in Bredevoort. We spelen dan al vroeg om 08.30 uur... wie weet tot dan!

Groeten van twee trotse trainsters,
    Juliet Hesselink en Lotte Schieven