• SV Halle draagt graag haar steentje bij aan het goede doel, maar hierbij kunnen wij jullie hulp natuurlijk goed gebruiken! Deze actie staat in het teken voor van de KWF-kanker bestrijding.

  Wat gaan wij allemaal doen
  Op zaterdag 16 juni organiseren wij een voetbalclinic voor door de jeugd van 6 t/15 jaar. Deze begint om 12:30 uur en we verwachten rond 17: 00 uur klaar te zijn. Het aanmeldingsformulier voor de voetbalclinic staat onderaan de pagina.
  Naast deze clinic zijn er ook tal van andere activiteiten waar je aan mee kunt doen, zoals gatenschieten of bubbelvoetbal! Ook is er een loterij met veel leuke prijzen. Hierbij zijn ouders, familie en vrienden natuurlijk ook van harte welkom.
  Voor de wat ouderen onder ons sluiten we de dag af met een goed feest onder de leiding van een DJ en een special guest.

  Wat kunnen jullie nog meer gaan doen
  Vanaf nu kunnen jullie bij familie, vrienden of buren klusjes gaan doen of een vrijwillige bijdrage vragen voor het KWF. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

  Waar kunnen jullie dit geld storten?
  Op acties.kwf.nl kun je het bedrag storten dat jij graag wilt doneren. Wanneer je in de zoekbalk ‘SV Halle’ intypt, zal onze actie tevoorschijn komen. Hier kun je vervolgens het opgehaalde bedrag storten en kun je ook zien hoeveel geld we met zijn allen al hebben opgehaald.
  Contant geld is uiteraard ook van harte welkom. Dit kan gebracht worden naar Robert Klein Wassink, wonend aan de Hofstraat 5 in Halle.

  Aanmelden?
  Wil je graag meedoen aan de clinic en een leuk geldbedrag bij elkaar verzamelen voor het goede doel? Geef je dan snel op door onderstaande formulier in te vullen. 

  Vragen of informatie:
  Hebben jullie nog vragen of willen jullie nog extra informatie hebben kun je contact opnemen met Robert Klein Wassink, Patrick Groot Nibbelink of Joost Ossevoort.

  Robert Klein Wassink:
  T: 06-27273062   Email: rdj.kleinwassink@gmail.com

  Patrick Groot Nibbelink:
  T: 06-29763500   Email: patrickgrootnibbelink@hotmail.com

  Joost Ossevoort:
  T: 06-17994045   Email: Joostossevoort@hotmail.com

  Hopelijk zien wij jou 16 juni op het sportterrein van SV Halle.
  Tot dan!

   

 • Aanmeldformulier Jeugd Clinic SV Halle