• Paasactie 2019

  Deze maand gaan de leden weer op pad om geld voor onze club in te zamelen met de verkoop van paaseitjes! Als sponsor kun je ook paaseitjes bestellen voor jouw medewerkers of klanten, stuur hiervoor een reactie naar secretaris@svhalle.nl of neem contact op met Amber Eenink of Patrick Groot Nibbelink.

  Als het goed is heeft elk lid een formulier gekregen. Hiermee ga je op pad in je naaste omgeving (familie, vrienden, buurt, collega’s, etc) om paaseitjes te verkopen.

  De chocolade-eitjes zijn per 200 gram verpakt en bestaan uit een mix van melk, puur en witte chocolade. De prijs van 1 zakje is € 2,50, 2 zakjes voor € 4. De mensen die paaseitjes willen kopen vul je in op bijgaande lijst en je laat ze direct betalen.  

  Inleveren van de lijst
  De lijsten en het geld lever je uiterlijk woensdag 3 april in bij je trainer/leider of in de kantine van SV Halle. Op zaterdag 13 april kun je tussen 11.00 uur en 12.00 uur de bestellingen afhalen in de kantine. Het is de bedoeling dat de paaseitjes daarna z.s.m. bij de mensen worden bezorgd die deze paaseitjes van jou gekocht hebben!
   
  Mochten er nog vragen zijn, dan kan er contact opgenomen worden met:
  Amber Eenink, 06 - 20857180.
  Patrick Groot Nibbelink, 06 - 29763500.

  Succes!!
   
  (bericht voor de leider/trainer: graag verzamelen en inleveren bij Patrick)
   
  Let op: voor de beste verkoper is een mooie prijs, dus doe je best!