• Afgelopen zondag (3 december) heeft het eerste elftal van SV Halle nieuwe tenues in ontvangst mogen nemen van de sponsoren Partycentrum Nijhof en Burghardt Techniek. Er is een nieuw blauw thuis tenue voor en een oranje uit tenue die ook te gebruiken is door het 2de en 3de elftal van SV Halle. De nieuwe tenues zijn van het Nederlands merk Quick en geleverd door Kogros. De kleur blauw is afkomstig van het Graafschap tenue dat eerder ook door Quick werd geleverd!

    Onder applaus van het eerste elftal en ook namens SV Halle mochten Nijhof (Christiaan en Karin Hitpass) en Burghardt Techniek (Hans Burghardt) een bloemetje in ontvangst nemen als dank voor het sponseren van deze nieuwe tenues.

    Afgelopen zondag was het ook Super Sunday met twee derby’s op de Halse velden, er werden 6 punten in Halle gehouden! Halle 2 - Mariënvelde 2 (4-1) en Halle 1 - Westendorp 1 (4-2). Voor het wedstrijdverslag van Halle 1 klik hier.

    Halle 1 nam in de nieuwe tenues de kop van de competitie weer over! Aankomende zondag speelt Halle 1 in Babberich tegen SV Babberich om 14:00 uur en Halle 2 tegen SP Lochem 4 in Lochem om 12:15.