• Aan alle volleyballers en voetballers en hun ouders, fans, sponsors, vriendjes, tantes, neefjes, opa’s en oma’s, buurman en buurman en andere belangstellenden.

  Het is weer zover!

   

  Koningsdag

  op en rond de velden van SV Halle

  vrijdag 27april

   

   

  SV Halle organiseert op 27 april samen met vele vrijwilligers weer een supergezellige dag met talloze activiteiten.

   

  Natuurlijk zijn er heel veel spelletjes, we beginnen als altijd met een voetbaltoernooi, er is een springkussen voor de kleinere kinderen en een enorme wipe-outbaan voor de stoerste deelnemers. Een clown en Dikke Bertha zijn natuurlijk van de partij. Er hoeft bovendien niemand naar huis zonder schmink. Om zeker te onthouden: bij mooi weer kun je buikschuiven! Het is een greep uit de talloze activiteiten. Vanzelfsprekend zal de zon schijnen op deze feestdag voor jong en oud.

  Dus kinderen, breng niet alleen je vriendjes en vriendinnen mee, maar ook je broertjes en je buurvrouw, opa’s en oma’s, nichtjes en neven en niet te vergeten je ouders! Er is van alles te doen. Op deze gezellige dag met veel muziek zullen een hapje en drankje niet ontbreken. Het terras opent om 12.00 uur. De spelletjes beginnen rond 13.30 uur.

  Voor het voetbaltoernooi kun je je vooraf opgeven bij Joost Ossevoort, via 0615639314. Als je op de dag zelf nog wilt meedoen, zorg dan dat je uiterlijk 12.00 uur op het voetbalveld bent! De prijsuitreiking vindt plaats aan het eind van de middag; tussen 16 en 17.00 uur.

   

  Tot op Koningsdag!!

  Namens SV Halle, de oranje-commissie.