• Vanaf het nieuwe voetbal seizoen gaat de KNVB over op het Mobiel Digitaal Wedstrijdformulier, deze is te vinden in de wedstrijdzaken app. Scheidsrechters, trainers/leiders, maar ook alle spelende leden kunnen deze app downloaden en met deze app kunnen ze de volgende zaken regelen:

·         Leden kunnen hun gegevens aanpassen, zoals contact gegevens en de foto;

·         Iedereen kan zijn of haar digitale spelerspas zien;

·         Trainers/leiders en teammanagers kunnen het Wedstrijdformulier invullen;

·         Scheidsrechters kunnen het verloop van de wedstrijd vastleggen;

·         Iedereen kan de wedstrijden zien waar hij of zij voor is ingedeeld of geselecteerd.

Kortom een een app die iedereen zou moeten hebben op zijn mobiel.

De vraag is dan ook of iedereen deze app wil downloaden en installeren. Je kunt hem vinden in de Apple AppStore of de Android PlayStore, helaas is deze nog niet beschikbaar Windows Phone.

Vorige week maandag is er voor leiders, trainers, teammanagers en onze scheidsrechters een informatie avond geweest. De presentatie die daar is gegeven met de uitleg is via deze link te vinden.

Tijdens de informatie is ook een vraag gesteld aan onze leden, wil iedereen zijn of haar foto controleren en zo nodig aanpassen. Om ervoor te zorgen dat onze foto's eenduidig zijn, willen wij als SV Halle graag dat de foto's worden gebruikt van de voetbalplaatjes actie. De foto's worden via mail met de leden gedeeld! Heb je deze foto niet, zorg dan dat er voor 1 november een foto wordt gemaakt in tenue die gebruikt kan worden.

Het email adres dat is gebruikt bij het versturen van de informatie over de App, is het email adres dat bij ons staat geregistreerd. Hiermee moet je dus ook aanmelden in de App! Is dit niet het juiste email adres, of heb je de email helemaal niet ontvangen? Stuur dan even een wijzigingsverzoek via het contactformulier op de website.