• Klusteam genomineerd voor vrijwilliger van het jaar

  Beste mensen,

  Langs deze weg willen wij jullie al het goede toewensen voor 2023, dat het maar een mooi jaar mag worden. Om dit jaar mooi te beginnen willen wij jullie nog op onderstaande wijzen.

  Ons klusteam dat al vele jaren diverse zaken rondom de velden oppakt is genomineerd voor Vrijwilliger van het jaar in de Gemeente Bronckhorst. Naar ons mening een dikverdiende nominatie!

  Op 11 januari 2023 zal een commissie bekendmaken wie er met de prijs vandoor gaat. Wat ons betreft is de klusgroep sowiezo een winnaar vanwege het vele waardevolle werk dat de klusgroep uitvoert voor onze vereniging op en rondom De Meisterkamp. Wij zijn erg blij dat de klusgroep jaar in jaar uit reparaties uitvoert, onderhoud oppakt en ondersteunt en helpt bij bijvoorbeeld het Knalbal etc etc. Zonder deze vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan of wordt het beoefenen van sport onbetaalbaar voor sommige leden. 

  Het bestuur van SV Halle is daarom erg blij met de klusgroep en de dikverdiende nominatie. Wij hopen dat we nog vele jaren op de trouwe steun van onze klusgroep mogen rekenen.

  Voor meer informatie https://www.bronckhorst.nl/drie-genomineerden-voor-vrijwilliger-van-het-jaar-bekend

  p.s Mocht je intresse hebben om je aan te sluiten bij de klusgroep meldt je dan bij Ab Scheers.

   

  Namens het bestuur van SV Halle