• Halle pakt derde driepunter

Halle pakt derde driepunter!

7 Oktober 2017 17:00 Sportpark de Meisterskamp te Halle Veld 2
    Halle - Stokkum

Na een goede seizoensstart, 6 punten uit 2 wedstrijden, waarbij er geen tegendoelpunten vielen, er geen kaarten zijn gepakt, en waarbij er vooral wèl veel gestift werd, begonnen de Halse blauwhemden afgelopen zaterdag zoals altijd ambitieus aan de wedstrijd!
    Ondanks de afwezigheid van een x aantal spelers begonnen we met een leuk elftal aan namen aan de wedstrijd. Snuutje op goal, Harmen Hofshoeve op rechts, Sergio samen met DrogbHart centraal en Roelloe, de stille genieter, op links. Een linie verder stond Leon op rechts, flaneerde SambaTwan centraal en fladderde Boris op links. Weer een linie verder stond Pluisje op rechts, Short, tevens kapitein, in de punt en Kwibus reed volledig volgens dienstregeling op links.
    Fris op de bank zaten Tiesmans, Robert Janssen, (ja inderdaad, dat is die ene van de Janssen-Tandem bij 2) en Ronald Rensenbrink. JW Kuenen was bereid gevonden om de vlag te dragen en verder functioneerde dit sterrenensemble onder de goeie leiding van Leon Tol en ome Cor Peitsman. Oja, Lennart had de waterzak en de flesjes gevuld, ook belangrijk. Stokkum had ook 11 man op het ietwat zompige veld staan!

Om stipt 16:56 werd er door de scheids, die zijn gele shirt nonchalant had gecombineerd met fluoriserende cyaanblauwe sokken, afgefloten. Zowel Halle als Stokkum kwamen redelijk uit de startblokken, toen Stokkum een soort van 442 uit de hoge hoed toverderde werd Roelloe doorgeschoven waardoor Halle verder speelde in een 343. Halle stond verdedigend sterk waarbij er aanvallend af en toe wat speldenprikjes werden uitgedeeld. Uiteindelijk vergat Halle zichzelf echter een aantal keer te belonen voor het getoonde spel, 2e ballen werden vaak opgepikt, er werd verzorgd gespeeld, maar dit resulteerde niet in goals. Aan de andere kant was het een speler van Stokkum die het net wel bol liet staan. Een verlengde kopbal belandde via de lat op de grond waarbij een speler van Stokkum de bal uiteindelijk na wat geklungel kon binnenwerken. 0-1
    Pluisje gooide er op weg naar de middenstip een mooie cliché uitspraak tegenaan, \"Nu wij\" en ik denk dat de rest van het team zich daar wel in kon vinden.
    De eerste helft kabbelde rustig verder waarbij Halle toch het betere spel liet zien, dit resulteerde gelukkig in een aansluitingstreffer door SambaTwan, helaas kan ik hier weinig inhoudelijks over kwijt gezien het feit dat ik op dat moment de bekertjes thee onevenredig aan het verdelen was over de bekerhouders van Halle en Stokkum. De kantinetoppers, ik noem verder geen namen, hadden namelijk te weinig thee gezet. Bedankt Amiel en Timo! Oeps.
    Hierna floot de scheids dus op de fluit, ruststand 1-1

Na de rust was het zaak om het virtueel behaalde punt te koesteren, maar zeker op zoek te gaan naar die andere twee punten. Hierin slaagde Halle echter minder goed dan in eerste instantie voorgenomen. Het was vooral Stokkum dat aanzette en gevaarlijk was, maar mede dankzij een aantal goeie reddingen van onze trouwe tweevoeter Jurrien bleef het op 1-1.
    Onze TGV had te maken met een seinstoring, treinvervangend vervoer van de bal werd verzorgd door Rensenbrink die het veld in mocht komen.
    Pluisje werd uiteindelijk vakkundig diep gestuurd, werd vervolgens ook vakkundig afgezaagd en dit buitenkansje werd vakkundig binnengeschoten door Bart Markhorst. 2-1
    Tiesmans werd door ome Cor gebracht voor Boris, die overigens gewoon een goeie pot speelde, maar Thijs moest de koppies even scherp houden! Djef bleek echter nog steeds last te hebben van het, door zichzelf aan de groep gedirigeerde cliché, \"nu wij\" waarbij hij dus dacht een trappende beweging, dat kan ik ook! Pluisje werd dus terecht naar de kleedkamer verwezen met een rode prent op zak, dom en jammer! Stokkum werd nog een aantal keer gevaarlijk, wij vergaten het in de counter af te maken.
    Last but not least werd Janssen nog in de 88e minuut gebracht voor Leon, Leon moest morgen nog mee met 2 dus hij verdiende eventjes rust. Uiteindelijk floot de scheids na 94 minuten af.

Al met al mogen we concluderen dat er gewoon een goed resultaat is neergezet, waarbij de eerste helft goed was, de tweede helft voor Stokkum was, maar waarbij we de punten toch, op karakter, thuis hebben gehouden! Dit onder het toeziend oog van de spiegelreflexcamera van de Gelderlander, dus we zullen maandag wel zien!
    Trots op de mannen!
    Toeschouwers bedankt voor de komst en misschien tot volgende week @Stadion de Stikke Bocht!

Toch nog even 9 punten die het verslag net niet gehaald hebben maar wel noemenswaardig zijn:
    1. Boris had de nieuwe sokken aan met het witte voetje
    2. De aanvoerdersband werd ook onder de douche gedragen
    3. Thijs blijkt een ouwe perenplukker te zijn
    4. De scheids voerde per ongeluk 21-1 als eindstand in op het digitale wedstrijdformulier
    5. De scheids wisselde alle kaarten om op het wedstrijdformulier
    6. De scheids floot verder prima
    7. Voor lelijkheid kun je geen punten in mindering krijgen
    8. Als je drie keer wint heb je 9 punten
    9. Zie puntje 8.

Misschien tot het volgende verslag! ;)
    Fijne dag!