• Halle 2 verliest nipt van PAX 4

Op deze zonnige ochtend mochten we om 09:30 weer melden voor een thuiswedstrijd tegen Pax 4. Na de hevige regenval op zaterdag was er nog enige onduidelijkheid over het doorgaan van de wedstrijd. Maar na de goedkeuring van de baasjes (zie foto) moest iedereen zich op tijd melden..... behalve Marc.... en Maarten en Niek...... Soms is op tijd komen lastig, maar we waren blij dat iedereen er uiteindelijk was, behalve Niek.... Die is nog steeds spoorloos. Nadat de jaarlijkse teamfoto gemaakt was (Ruth bedankt!) mochten we dan uiteindelijk toch beginnen.

De eerste 10 minuten waren veelbelovend. Pax was nog niet helemaal wakker en via schoten van Wilco (late) en Ruud (redding keeper) waren we dreigend. Hierna herpakte Pax zich helaas en waren de rollen omgedraaid. Pax werd voetballend beter, maar kreeg niet echt grote kansen. Wel was het na een half uurtje raak. Via een mooie aanval kopte een speler van Pax met een snoekduik de bal achter Marc in het netje. Dit was tevens de ruststand. In de 2de helft begonnen we met Timo op het middenveld en mocht Kevin even gaan rusten. Ruud werd doorgeschoven naar de punt. Ook in de 2de helft werden er niet echt veel kansen gecreeerd. Pax oogde wat vermoeider, maar liet ook wel weer zien dat het effectief was. Na zo'n 65 minuten was het hun spits die goed goed naar binnen kapte en de bal netjes in het zijnetje schoot. Hierna probeerden wij nog meer druk naar voren te zetten en die resulteerde in een aantal corners en mogelijk heden. Na een handsbal op de 16m mocht Kevin (weer ingebracht voor Rens) aanleggen. Hij schoot de bal langs de muur laag in de hook en de keeper kon hem net niet goed verwerken dus stond het toch ineens 1-2. De laatste 5 minuten was het alles of niets maar was vaak de eindpass net niet goed. Wel schoot Leon van ruim 20m op de lat en kwam de keeper nog goed weg door de bal gelukkig op zijn voet te krijgen na een vrije trap van Timo.

Helaas mochten we geen punten aan deze wedstrijd overhouden, maar was het in de kantine ouderwets gezellig en we gaan volgende week tegen Grol 6 weer ons best doen om de punten op de Meisterkamp te houden.