• Corona maatregelen per 28 september

Beste mensen,

Helaas zijn gisteren zoals jullie ongetwijfeld hebben vernomen aanvullende maatregelen afgekondigd vanwege het Corona virus. Groot pluspunt voor ons alle, en laten we het positieve er maar even uit halen, het sporten zowel binnen als buiten kan gelukkig doorgang vinden.

Voor onze vereniging houden de maatregelen helaas in dat wij de kantine voor de komende drie weken moeten sluiten. Voor alle vrijwilligers die bardiensten zouden draaien betekend dit dat de dienst vervalt. Uitgaande van een sluiting van 3 weken pakken we dan de planning weer op, mocht dit anders worden dan laten we dat weten.

Een ander belangrijk punt is dat er geen publiek meer aanwezig mag zijn op het sportpark. Onze jeugdleden kunnen bij de parkeerplaats bij het sportveld afgezet worden en worden dan verder begeleid door de leiders van de teams. Na de wedstrijd kunnen de kinderen op de parkeerplaats weer opgehaald worden. Voor de thuiswedstrijden wordt ranja beschikbaar gesteld in de scheidsrechterskamer aan de kantine zijde. De leiders kunnen daar drinken halen voor alle jeugdspelers, alle kader leden worden daar over geinformeerd. De kleedkamers en douches blijven gewoon geopend voor alle sporters.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat buiten het sportpark (op de parkeerplaats oid) ouders of andere belangstellende zich verzamelen om op afstand de verrichtingen van zoon of dochter alsnog te volgen of bij te praten met een van de andere aanwezigen. Wij doen een beroep op jullie gezond verstand om je aan deze afspraak te houden.

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van bovenstaande neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de SV Halle